Live tekenen
De wow-factor van uw event!
Hoe dan?!
Mooi. Snel. Humor.
Bekijk voorbeelden
Op locatie of remote
Bekijk voorbeelden

Live tekenen

Een visueel verslag, ook wel bekend als visueel notuleren of graphic recording, is een super-aanvulling van je event.

Ten eerste is het mooi en inspirerend om ter plekke meteen een visuele weergave zien van de belangrijkste zaken die zijn besproken. Daarnaast zorgt de tekening voor een blijvende herinnering aan de dag.

De verslaglegging ziet er goed uit, bevat de highlights van de bijeenkomst en is altijd doorspekt van een gezonde dosis humor. Indien gewenst kunnen we vooraf afspraken maken over het gebruik van specifieke kleuren, zodat het verslag meteen huisstijlproof is.

Op locatie of remote

Een visueel verslag leent zich heel goed voor zowel live- als online-bijeenkomsten.

Bij een live-bijeenkomst komt Copic Business Cartoons met een tablet naar je event toe en tekent daarop het verslag. Dit kan realtime worden gestreamd naar een groter scherm of het kan na afloop worden getoond bij wijze van sluitstuk van de bijeenkomst. De techniek regelen wij!

Bij een online-event -bijvoorbeeld Teams, Zoom, etc- logt Copic Business Cartoons in als een reguliere gebruiker en maakt daarnaast een extra scherm waarop de voortgang van de tekening kan worden bekeken. De host kan dan op ieder willekeurig moment het visuele verslag in de spotlights zetten.

Nabewerking is mogelijk

Direct na de event kan het verslag worden gedeeld met de opdrachtgever en/of de deelnemers van het event. Vaak wordt er echter voor gekozen om nog wat kleine aanpassingen door te voeren of om uit het verslag een aantal kleinere uitsnedes te maken. Deze kunnen dan worden gedeeld of hergebruikt worden in bijvoorbeeld presentaties.

Eerder werk

Hieronder vind je voorbeelden van visuele notulen. Voor deze website zijn ze ontdaan van vertrouwelijke en privé-gevoelige informatie.